Mijn eerste weekje!

Ciaoooo Cari!

Hier weer een verhaaltje van mij.
Maandag 10 mei hadden we een afspraak met Tiziano (de camping baas) om 3 uur aanwezig te zijn bij de receptie en dan zouden we die dag beginnen met werken. Wij komen daar aan is hij er niet en zou woensdag er weer pas zijn, dus hebben we mooi nog die dagen niks hoeven te doen heerlijk zo'n beetje vakantie vooraf waarvan 2 dagen mooi weer waren en 1 dag hele dag regen!
Wij woensdag weer terug gekomen is ie der weer niet.! Donderdag is ie der zeiden ze.
Opzich hebben we ons best verveeld misschien wel 10 dvd's gekeken spellen kaarten gedaan met ze 4e want er is vrij weinig te doen nog op de camping.
Donderdag wij weer terug! Hebben we 5 minuten met hem gesproken en hebben we te horen gekregen wat we de aankomende week of 2 moeten gaan doen en dat we morgen (vrijdags) moesten beginnen. En ik had al even last van mijn kiezen maarja.. Ik lang eigenwijs geweest en veel paracetamols geslikt. Toen heb ik dit maar aangegeven bij de receptie, die hebben voor mij de tandarts gebeld!
ik heb hartstikke schrik van de tandarts dus vond het al niks zo iemand die ik niet ken ofzo of een andere taal spreekt want hij verstaat geen woord engels! wij naar de tandarts gereden ik dacht dat het mijn verstandskiezen waren die doorkwamen want hij zag verder ook niets. Heb ik daar super grote pillen voor gekregen! Nouja die slik ik nou.. maargoed zijn nou paar dagen verder en t is een andere kies! Heb nog steeds veel pijn :S
Nja nog even een paar dagen afwachten en als het dan nog steeds zo erg is dat ik weer terug ga! :O
in tussentijd .. Vrijdag waren we begonnen met werken, ik moest eerst van half 9 tot half 1 in het restaurant staan er is natuurlijk nog niet veel te doen en moet nog van alles schoongemaakt worden zoals ijsbakken enzo dus dat heb ik gedaan toen. Wat het minder fijne is dat deze mensen die in het restaurant staan geen woord engels spreken dus alleen maar Italiaans praten, ik versta der geen hol van :P en ze praten gewoon maar door haha.
Na deze 4 uurtjes moest ik nog 2 uurtjes met de mensen mee helpen die het terrein bijhouden, hier heb ik heeeel technische mee tv's in de mobile homes geplaatst J haha.
We waren al veel eerder klaar en t was heeerlijk weer dus gingen we maar buiten op het bankje zitten in het zonnetje wachten tot de rest klaar was.
Ik heb nu voor een paar weken hetzelfde schema om te doen dus zaterdags weer eerst 4 uurtjes in het restaurant geweest, alleen het heeft heeeeel de dag geregend dus je kon niets op het terrein doen, hadden we de rest van de dag vrij!
Was opzich wel grappig, het regende hier al de hele dag en er kwamen een stuk of 6 Nederlands aan rijden die hadden gewoon het Nederlandse weer meegenomen :O hehehe..
Tis alweer zondag.. Heb s'nachts bijna niet geslapen door de pijn. En ben weer naar de baas gegaan om nog een afspraak te maken bij de tandarts! Alles is dicht natuurlijk..
heeft ie een vriend van um opgebeld die tandarts is en hij heeft wat medicijnen genoemd die hierbij zullen helpen. Heb nu genoeg voorraad! Spoelwater pillen noem maar op.. als het helpt dan is alles goed maar eerst afwachten dus! Heb vandaag niet veel gewerkt, dit hoefde ik niet door de pijn die ik had.! Laten we hopen dat dit snel voorbij is. J
Ze hadden me ook gevraagd of ik woensdag langer wilde werken omdat er 450 mensen komen eten in het restaurant! Nou we zullen zien, t zullen vast bijna allemaal Italianen zijn haha maargoed!
Nouu als het goed is word het hier nou beter weer.. zonnetje erbij temperatuur goed.. perfect.
leer al wat meer woordjes in het Italiaans maarjah dat zijn ook Bad words :P haha.
Het word wel al drukker op de camping dus duurt het misschien wat langer dat ik wat op de site zet.

Ciaooo ,, Ciaaooooo,,, Ciiiaaaaooooo...
Bacio xxx

Linda

Aaaaah meisss. Sterkte met je tanden, en niet meer zo eigenwijs zijn :P
hihi..
Ik mis je wel hier in NL :(

Succes met het werken, en zonnen (als die er inmiddels wel weer is) ..

Lieefss xx

Rossario

Hee Kell!
Wat vervelend van je tanden zeg! Ik kan me voorstellen dat het niet echt fijn is als je dan in een vreemd land zit laat staan met een vreemde tandarts.. Voor de rest klinkt het allemaal best relax! En die italiaanse taal leer je zo! :-) Nou kell succes met werken en zonnen!

xxxxxx

henriette versantvoort

ha meid, hoe ist, gaat het weer een beetje metje tanden. hopelijk ben je van de pijn af. loopt het verder met de dingen die je moet doen, en ben je al een beetje gewend. hopelijk is het bij jullie mooi weer, dat werkt ook wel mee denk ik.nou de groetjes van ons uit gemonde en tot de volgende mail, doei doei

papa

Hee mupke leuke foto,s heb je geplaatst ik was ze hier al aan het zoeken.
maar ik zie wel dat je het goed naar je zin hebt daar toch?.
hoe gaat het met het eten is het een beetje weg te krijgen of ben je ook al wat nieuwe dingen aan het proberen.ik heb een foon voor je moet hem alleen nog even opsturen ga ik als het goed is deze week even doen je hebt hem trouwens van tante christien gehad.
en je kunt er zelfs nog wat foto,s mee maken ook.
nou schatje groetjes van uit het zonnige schijndel en tot snel.XXX.