alweer de 6de week in!!
We gaan alweer de 6de week in!!
CiaooCiaaoooo!
Tis alweer later dan ik had verwacht om mijn verhaaltje erop te zetten.. maar hier is ie dan !
Ga nu me 6de week in nog 11 te gaan!
Leuke reacties weer dankjewel.. ;)
Het animatie team is nou gearriveerd en zitten samen met ons in het appartement. Ze zijn echt super gezellig..
zal nog wel eens een foto met ons allemaal maken!
Ze gaan 3 shows in elkaar zetten, copa cabana, hairspray en Joseph. Met copa cabana zijn ze al bezig.
het leek me heel leuk om hier aan mee te doen dus de eerste avond heb ik geprobeerd om mee te doen, maar het is toch niet helemaal mijn ding dus haakte al snel af. (zit niet voor niks op Voetbal he ;P) Bo en Peter doen wel mee dat zijn meer dans freaks. Patrick en Frances wilde zowiezo niet mee doen. Trek het al bijna niet want moet dan smiddags oefenen en snachts, en dan weer smorgens vroeg op en tot savonds laat werken, + de hitte hier ben ik ook niet gewend daar word je zo duf van!
Heb ook al wat mindere dagen gehad dat ik toch wel naar huis wilde, maar gelukkig zijn hier mensen die me steunen, vooral met bo kan ik daar goed over praten, we helpen elkaar wel gewoon goed! Maar wil stiekem toch wel ff naar huis toe.
Heb mijn rooster gekregen voor de maand juni, van 10 tot 12 uur werken in de mini club! CoCo Drago club !! en dan savonds van 8 tot 12 uur in de bar.
Als ik smorgens in de mini club moet werken is er nog niet veel te doen met de kindjes want het is nog niet super druk. En dan smiddags heel de dag op het strand liggen bruinen als het kan want moet dan pas om 8 uur werken!
om half 1 eten we hier (PASTA!) en dan savond's 7 uur eten we 1 x in de week pizza en meestal frietjes met vlees. Dat gaat meestal nog wel ;P
Nou en dan om 8 uur moet ik beginnen bij het restaurant, nu vooral de buitenbar. Als het echt heel druk is is het echt hard werken, dit is dan niet echt fijn omdat ik dan bij mensen moet staan die geen Engels spreken maar alleen Italiaans. Maarjah! Word nog wat met het WK! ;)
We hebben trouwens nou onze fiets al een week werd wel tijd want dan konden we eindelijk een x van de camping af, keertje naar Lido di Estensi fietsen of ergens op het terras zitten heerlijk! , vorige week waren we naar Lido di Estensi gefietst en hebben daar geshopt, ze hebben daar allemaal kleine winkeltjes en eettentjes, heel gezellig. In diezelfde week zijn we daar nog wezen uit eten en wezen stappen met het keuken team en animatie, de vriend van Patrick was voor 3 dagen langs gekomen dus die was ook mee wezen eten. Peter zijn vriendin en wat vriendinnen van haar waren er in die week ook, dus peter hebben we niet veel gezien.
Begin juni kwam onze stagebegeleider langs om te kijken of alles goed was en even een praatje met ons te maken, Ze reist Italië door om daar alle stagiaires langs te gaan of alles goed was. Frances der ouders waren langs geweest voor 2 weken en zijn alweer naar huis! Nou komen dadelijk de ouders van Bo en daarna 24 Juni zijn papa en Rian der, heb er echt veel zin in om hun weer te zien, ze zitten wel op een andere camping maar dat is niet ver hier vandaan! En 12 juli komt er nog een vriend van mij gelukkig! Word echt allemaal super gezellig!
word trouwens soms gefilmd en foto's gemaakt van ons en wat we soms doen hier en dat word verwerkt in een film duss.. s soms wel grappig!
Hoe is het daar in HOLLAND! Mis ik ietssssss?!
t weer hier is vanaf ik mijn laatste verhaaltje had geschreven rond de 28 graden gebleven, word aankomende daagjes wat minder maar dan weer mooi duss...!
dankjewel voor de kaartjes die ik al heb ontvangen vind het echt heel leuk om ze te ontvangen hang me kast daarmee vol,,
Hint,Hint hahah..
adres;;
Camping Spina village
italy - 44024 Lido di Spina (FE)
Via del Campeggio 99
Probeer weer zo snel mogelijk weer een verhaaltje te plaatsen en leuke foto's ;) xxxxxxxxx
Kusjeeeeeess (Baciii) uit het zonnige Italieee!
Miss Julliee heel erg!
Hee schatje het weer wordt hier langzamerhand ook wat beter maar waar jij zit is het denk ik vele malen prettiger om te vertoeven.
En dat je af en toe heimwee hebt is ookniet zo erg dan weten we dat je ons nog niet vergeten bent hahaha.
Maar ik zal blij zijn als we even bij je zijn want we missen je wel hoor.
Ik hoop dat je voor ons ook nog wat lekker weer hebt gereserveert zijn we wel aan toe.
Nou moppie we zien je snel.
Groetjes van uit het redelijk zonnige Schijndel.
love you XXX.
hey meid,
leuk om te horen dat je het daar na je zin hebt.
ik had het vandaag(16-04) nog over je met opa en oma.
hoe je het daar hebt.
leuk om weer een verhaaltje over je te lezen.
hoop dat je het daar nog wat weekjes vol houdt om je stage af te ronden, dat zou wel mooi wezen.
nou doe rustig aan en maak er wat van.
groetjes ayesha
Kelllyyy
fijn te horen dat je het toch wel naar je zin hebt..
tsja zoveel mis je hier niet he.. kdenk dat wij eerder iets missen hahaha:P
mis jou ook hoor(A)
als je weer terug bent snel xtje samen weer stappe okeee:D
xx
Aaah leuk om weer een verhaaltje van je te lezen!
Pff en dan zijn er al weer 6 weken voorbij.. Gaat echt snel! Maar je moet er nog 11, is wel echt lang !
En dan ben je terug, en moet ik alweer naar school.. Dus dat is wel shitt.
Hier gaat het denk ik wel allemaal prima, vandaag weer lekker weer gehad.. Dus hopen dat dat blijft!
Je werktijden zijn wel relax zeg.. Gewoon elke dag smiddags vrij! had ik dat maar :P
Als ik in turkije zit zal ik eens een kaartje sturen naar je :) Kun je zien waar ik ben geweest..
Heel veel plezier nogg lieefiee , en natuurlijk nog veel succes! Maar dat zal wel goedkopen..
Ik mis je :( En tot snell! dan gaan we shoppen ofzo eh als je dan terug bent :)
Veeel lieefs xxxx (L)
hallo kelly hier even een berichtjte uit zwolle, fijn dat je het leuk hebt daar in het zonnige land.
hier is ook alles goed wij gaan zelf aanstaande maandag 21 juni met vakantie naar kreta dus wij gaan ook op zoek naar de zon. als we over italy heen vliegen zullen we aan je denken.
nou kop op en nog even door zetten en niet te veel denken aan thuis dan wordt het vast nog een gezellige tijd daar voor jou.
vr groetjes van ons gertie en rita
Hoi Kelly . Hoe is het met jou?. heb je het nog een beetje naar je zin in italie. Hier is alles oke. nog een week of 5 dan hebben we vakantie. en gaan we ook naar de zon . Groetjes van ons allemaal ! En schrijven binnenkort wel weer XXX
dag lieve schat van me..
even een berichtje van mij..
ik mis je.. hoe voel je je, nog nieuws??
meidje hou je goed, denk aan je zelf en maak vooral veel lol..
bootje moet morge om 10 uur op vacansoleil hoofdkantoor zijn voor een gesprek..
ik laat je weten hoe of wat.
Groetjes daar, geef gabriele , federico en sara een dikke knuffel van me..
Doeii schatje (L)